Món Sant Benet

Capvespres màgics a Món Sant Benet

Una visita nocturna i un sopar a la fresca en un entorn immillorable, per gaudir dels capvespres d'estiu
Agustí Torelló Roca | Font: AT Roca

Agustí Torelló: “El caràcter d'un escumós ancestral ve marcat pel seu origen i no tant per la mà de l'enòleg”

Juntament amb la vinyala, la cuina japonesa i la formació, els escumosos ancestrals seran els plats forts de l'edició del Vadefoodies d'aquest any
Patrícia Illa

Patrícia Illa: “'Vademercat' és una proposta per potenciar un aliment clau: el producte de proximitat de qualitat”

La 3ª edició del 'Vademercat' obrirà les seves portes el dissabte 14 d'abril a les 20h
Calçotades

Les millors calçotades on xalar amb la família i els amics

Repassem alguns dels restaurants del centre de Catalunya amb les millors calçotades
Associació de Pagesos del Peudemont de Montserrat

El Bruc, un renaixement de l'economia rural

El III Tast d'oli d'El Bruc posa sobre la taula els productors d'oli i els agricultors de l'Associació de Pagesos del Peudemont de Montserrat
Miquel Guarro

Miquel Guarro: “El futur de la xocolata passa per fer cultura del cacau”

Parlem amb el pastisser pierenc Miquel Guarro, que rebrà un reconeixement al festival Pieradegusta

Agenda