Qui som

Surtdecasa.cat és una plataforma digital amb vocació de ser un referent en la informació cultural de proximitat, amb edicions territorials en diferents punts de la geografia catalana. Un mitjà modern i professional que, d'una banda, vol donar veu a les propostes culturals del territori i, per l'altra banda, dinamitzar i impulsar noves iniciatives.

Surtdecasa.cat entén la cultura com un element de transformació social i aposta per la proximitat a l'hora de donar veu a totes aquelles persones i projectes que contribueixen a mantenir viu el país. És un mitjà de comunicació que aposta per enfortir les comunitats culturals locals i un altaveu per mobilitzar coneixement també des de les perifèries.

Surtdecasa.cat s'emmarca en una realitat digital que afavoreix la col·laboració en xarxa, sent un mitjà interactiu, inquiet i apassionat.   

Surtdecasa.cat Centre:

Direcció i coordinació: Goretti Martínez, Roger Mula i Toni Pereira.

Col·laboradors: Bet Altarriba, Ariadna de Anta, Anna Brugués, David Canto, Marta Carles, Núria Cañamares, Mete Codinach, Núria Domènech, Gemma Fontané, Núria Olivé, Anna Vila i Aloma Vilamala.

*Surtdecasa Centre és una iniciativa de Surtdecasa SCCL.