Música
,
2018
Dimarts 21 d'agost, 22h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Concerts de Mazoni i Enric Montefusco

La primera nit del 7è RRRREC Festival, que enguany tindrà lloc durant la Festa Major d'Igualada, serà el dimarts 21 d'agost al Teatre Municipal l'Ateneu, amb els concerts de Mazoni i Enric Montefusco.

Després de consolidar-se com un dels grans noms de l’escena pop a Catalunya, Mazoni (Jaume Pla) ens ha sorprès amb un nou disc on torna a l’essència de la cançó acompanyat únicament de la seva guitarra i fent valer la seva veu. ‘Carn, os i tot inclòs’ (Bankrobber, 2017) és un viatge cap al cor de les cançons per mostrar-ne allò que n’és imprescindible: la melodia i la lletra. Amb influències estilístiques molt variades que van des del pop més melòdic fins al rock més contundent. També interpretarà alguns temes del recentment publicat ‘Cançons robades’ (Bankrobber, 2018), un disc recopilatori de temes inèdits i versions.

Enric Montefusco, l'ex-líder de la banda seminal del rock alternatiu estatal, Standstill, actuarà per primera vegada a Igualada, presentant la seva nova aventura en solitari amb el disc, ‘Meridiana’ (2016), una vista enrere a les arrels, a l'essencial i a l’autèntic. En aquest debut amb ‘Meridiana’ (2016), Montefusco analitza el passat i assaboreix la nostàlgia de la seva infància al barri Meridiana de Barcelona.

Preu: 

15€ taquilla | 12€ anticipada
Venda d'entrades anticipades al Casal Popular d'Igualada, el Foment, al Cafè De l'Ateneu Igualadí o online a Ticketea.

Organitza: 

Associació La MaCa i Ajuntament d'Igualada

Més informació: