Música
,
2019
Diumenge 14 d'abril, 18:30h
Col·legiata de Sant Vicenç
Cardona

15è Cicle de Música Sacra: 'El Mesies' de Händel

Nova edició del cicle de concerts de Música Sacra, festival dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu alhora que contribueix a donar visibilitat al patrimoni cultural català. Com cada any, s’escoltaran algunes de les obres més conegudes i destacades de la història de la música religiosa.

El Cor de Sant Cugat encetarà el cicle interpretant l'oratori ‘El Messies’ de Händel sota la direcció d'Albert Santiago. El concert comptarà amb destacats solistes vocals, especialistes en música barroca, com la soprano argentina Soledad Cardoso, la mezzo Anna Tobella, el tenor italià Roberto Jachini i el baríton Oriol Mallart.

Des de la seva estrena a Dublín la primavera de 1742, ‘El Messies’ és una de les obres més apreciades de la música clàssica. L'oratori va ser escrit en només 3 setmanes d'inspirada composició i, a més del celebrat ‘Hallelujah’, hi trobem tot un seguit de cors i àries vocals de gran bellesa. Basat en fragments de l'Antic i del Nou Testament, l'obra fa un recorregut per la història de la salvació, tot seguint l'any litúrgic.

Preu: 

12€
Venda d'entrades online o a l’entrada de la Col·legiata, una hora i mitja abans del concert

Organitza: 

Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, Ajuntament de Cardona i Fundació Cardona Històrica

Més informació: 

  • imatge de control 1per1