Activa't
,
2020
Diumenge 17 de maig
En streaming
Folgueroles

175è aniversari del naixement de Verdaguer: 'Cobriu-me de flors'

La Fundació Jacint Verdaguer durà a terme una única acció simbòlica i commemorativa pel dia dels 175 anys del naixement de Verdaguer.

Sota el lema ‘Cobriu-me de flors’ es realitzarà una ofrena i acció floral per cobrir i engalanar el monument del Pedró de Folgueroles.

L’ofrena es farà amb les aportacions de rams de flors naturals fets a casa i de flors naturals de diverses varietats i colors que els organitzadors s’ocuparan de col·locar al monument del Pedró. Els folguerolencs podran dipositar el ram directament a la plaça mentre realitzen un dels desplaçaments diaris que estan permesos o avisar abans l’organització, que passarà a buscar el ram al portal de cada casa. Si viviu fora del municipi, també podeu col·laborar posant-vos en contacte amb la floristeria del poble. Consulteu com participar-hi aquí.

A més de l’acció amb flors a Folgueroles, l’organització anima tothom a celebrar el 175è aniversari del naixement del poeta amb una acció a les xarxes socials. Es tracta d’enregistrar vídeos recitant el poema d’homenatge a Verdaguer i publicar-los a les xarxes socials amb les etiquetes #Verdaguer175 #17V. Consulteu tota la informació aquí.

Programa: 

Més informació: