Espectacles
,
2020
Dies 21 i 23 de febrer
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Bollywood, Bombay, Barcelona'

Tres emigrants vinguts de Bombay arriben a Barcelona buscant una vida millor, enfrontant-se a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò que han viscut anteriorment al seu país, amb un toc de nostàlgia.

Inspirats en el més pur estil de Bollywood i amb tota l’èpica que comporta, la companyia Dúo Fàcil i Líquido Teatro ens aproximen al drama de l’emigració, des d’una mirada càlida i amable. A 'Bollywood, Bombay, Barcelona' s’utilitza l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat. Una combinació de músiques, balls i colors que ens regalen tant l’estil cinematogràfic, com aquest exòtic país ple de sensacions estètiques que és l’Índia.

Després de l’èxit de 'Y me morí', Duo Fàcil i Líquido Teatro tornen al Teatre de l’Aurora amb la seva nova producció. La companyia, nascuda a l’Institut del Teatre l’any 2014, compta l’actor igualadí Marc Tarrida Aribau.

Horari: 

Divendres 21 de febrer: 21h
Diumenge 23 de febrer: 19h

Preu: 

16€ | 13€ amb descomptes
Compra entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1