Família
,
2021
De l'1 al 4 de juliol
Diversos indrets
Sant Martí de Tous

12è Festival de Llegendes de Catalunya

El Festival de Llegendes de Catalunya celebrarà la seva dotzena amb una trentena d’espectacles de teatre, música, dansa, titelles i narració. Una programació amb múltiples propostes, per a petits i grans, i una aposta important pels projectes de nova creació.

Després d’una onzena edició marcada per l’esclat de la pandèmia i adaptada a ella amb un format molt reduït, enguany el DeLlegendes torna amb l’objectiu de recuperar plenament la seva essència. Tot garantint el compliment de les mesures sanitàries necessàries, el Festival té la voluntat que la cultura torni a la normalitat i vetllarà perquè els carrers de Sant Martí de Tous s’omplin de vida de nou amb una programació que permeti gaudir de les nombroses creacions que beuen de les llegendes populars i les històries d’arrel.

A diferència de l’edició anterior, aquest any es tornen a programar espectacles de manera simultània, en nou espais del poble: la plaça de l’Ajuntament, el Castell, La Casa del Teatre Nu, la plaça Manel Girona, el carrer Major, el Casal, la plaça Bató i el Safareig. Algunes representacions es faran en diferents passis per tal de garantir els aforaments permesos.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Preu: 

Diversos preus
Comprar entrades online aquí (enllaç)

  • imatge de control 1per1