Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
Dissabte 11 maig, 18h
Visita 'De la cava a la taula', per conèixer aquestes caves al bell mig del poble d'Artés, amb el tast d'alguns dels seus productes, i un àpat de temporada maridat amb cava Gibert al restaurant Mas de La Sala.
L'àpat consta de: · Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada · Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada · Postres · Cava Gibert Gran Reserva *No s'inclouen cafès ni digestius > Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.
*Aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.
El segon dissabte de cada mes. Per grups de 4 o més persones, qualsevol dissabte. Per venir un altre dia, consulteu disponibilitat en el moment de fer la reserva.
39,50€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal realitzar reserva prèvia amb un mínim de 3 dies d'antelació. Idiomes: Català, castellà i francès. Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 10 persones
Bages, Terra de Vins
Web Bagesterradevins Web Caves Gibert