Jump to navigation
Dissabte 18 de maig, 11h
Dissabte 18 de maig
Dies 18 i 19 de maig
De l'1 al 31 de maig
Del 22 de maig al 5 de juny
Del 24 de maig al 9 de juny
La posta de sol, vins Abadal, degustació d'olis, gastronomia i exclusivitat. El maridatge perfecte.
La visita inclou: • L'antic celler soterrani de la Masia (s. XII): conservat en estat original, és una de les joies de la cultura i de la història vinícola d'aquesta zona, que els traslladarà en el temps donant-los a conèixer quin era el tipus de vida d'aquest territori. • Una aturada entre vinyes envoltades de bosc, per conèixer el paisatge, el clima, el cicle vegetatiu del cep i les varietats locals. • Celler d'elaboració de vins i sala de barriques. • Tast sota la posta de sol, dirigit per un dels nostres sommeliers, de 4 vins de gama alta, d'olis i mel. • Aperitius casolans. • També hi ha la possibilitat de finalitzar l'experiència amb un brunch de plats tradicionals elaborats amb productes de proximitat.
Visites programades tots els divendres d'estiu a les 19h a partir de l'11 de Juny.
35€ | 50€ modalitat Brunch | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 8 persones
bagesterradevins
Web bagesterradevins Web Celler Abadal