Música
,
2022
Divendres 14 d'octubre, 20h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Concert de Red Pèrill

Red Pèrill, alter ego de Marc Mateu, un músic, cantant, productor i compositor igualadí que ha estat abanderat del flow submarí o de la Nova Cansoul. Amb el single 'La clau', avançament del seu tercer disc 'Aquari/Safari' (febrer, 2020), va conquerir el cor dels oients, fet que el duria a compondre la cançó de l’estiu 2019 d’ICat i a coproduir la cançó 'La gran onada' de Sopa de Cabra, juntament amb Quico Tretze.

A les acaballes de les restriccions que ens va dur aquesta pandèmia, es va embarcar en una minigira que el dugué, entre altres llocs, al Festival Anòlia d’Igualada i al Festival Jambo d’Andorra, amb una formació completament explosiva i salvatge.

Actualment, dona un nou gir a la seva carrera i treballa en el llançament d’un nou EP. Aquest projecte, batejat com a 'Operació Miniatura', compta amb una nova formació amb la qual explora sons més jazzístics i, fins i tot progressius, mantenint l’autotune i les seves lletres característiques, però amb un punt de desencís.

Preu: 

18€ i 15€
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Red Pèrill (veu i pads), Ferran López (guitarra, saxo i cors), Jofre Fité (teclats), Marc Poch (bateria); Toni Vilaprinyó (baix), Irene Reig (saxo, sintetitzador).

Més informació: