Espectacles
,
2023
Del 20 al 22 d'octubre
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre ‘Iceberg’

Teatre ‘Iceberg’, on la companyia Les Heyvan, integrada per deu joves actrius, posa a l’escenari diverses problemàtiques que afecten la salut mental de la joventut a partir de la dansa, el text i la performance, viatjant entre la comèdia més sarcàstica i el drama més profund.

‘Iceberg’ és la proposta guanyadora de la primera convocatòria Estrena’t al territori, nascuda per impulsar la creació teatral emergent mitjançant el suport a companyies novells per a la producció i gira de dramatúrgies pròpies.

Horari: 

Divendres 20 d’octubre: 20h
Dissabte 21 d’octubre: 20h
Diumenge 22 d’octubre: 19h

Sinopsi: 

Cada onze minuts morirà un adolescent al territori espanyol. Acció que es repeteix cada dia sense cap intent de denúncia o de crítica. Formem part d’una societat que viu d'esquena als seus propis símptomes: la gordofòbia, les influències negatives de les xarxes socials, els trastorns de la conducta alimentària, el maltractament sexual i psicològic, l'ansietat, la depressió… ‘Iceberg’ denuncia de manera intrínseca com l'estructura patriarcal pot acabar derivant a la mort per suïcidi.

Preu: 

18€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Cia. Les Heyvan
Direcció: Carla Abulí
Direcció coreogràfica: Andrea Jiménez
Intèrprets: Alba Marín, Alba Perramon, Carmen Domínguez, Laura Torrades, Luana Rocha, Mariona Muñoz, Marina Orriols, Marta Pastallé, Noa Bieto i Sofia Griorieva
Il·luminació i espai sonor: Marc Benavent
Fotografia: Joan Espina

Més informació: