Jump to navigation
Cada diumenge, 11h
Del 26 al 28 d'abril
Del 17 de febrer al 4 de maig
Dissabte 4 de maig
Dissabte 11 maig, 16h
Dies 18 i 19 de maig
De l'1 al 31 de maig
Visita 'Del celler a la taula - amb història', una experiència que consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història del Celler Cooperatiu d'Artés, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant la Pineda de Manresa.
L'àpat consta de: · Pica pica de platets de la Pineda · Segon a escollir · Postres · 2 copes de Vi DO Pla de Bages *No s'inclouen cafès ni digestius
Disponibilitat: De dilluns a dissabte. L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre. També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
49,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
bagesterradevins
Web bagesterradevins Web Celler Cooperatiu Artium