Menjar i beure
,
2023
Diumenge 28 de maig, 11h
Celler Abadal
Avinyó

Visita 'Del celler a la taula - amb identitat'

Visita 'Del celler a la taula - amb identitat', una experiència que consta d'una visita al Celler Abadal - un dels més importants de la DO Pla de Bages amb una història que es remunta al segle XII - amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al Kursaal Espai Gastronòmic

L'àpat consta de:
· Primer a escollir
· Segon a escollir
· Postres
· 2 copes de Vi DO Pla de Bages
*No s'inclouen cafès ni digestius

Programa: 

Disponibilitat: La visita pot fer-se en qualsevol de les dates programades.
L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre, de dilluns a diumenge.
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Idiomes: català, castellà i anglès.

Preu: 

64,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Inscripcions: 

Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Mínim per reserva: 2 persones
Màxim per reserva: 10 persones

Organitza: 

bagesterradevins

Més informació: