Música
,
2024

Òpera ‘Manon Lescaut’

Òpera’ Manon Lescaut’, una obra de Giacomo Puccini que explora temes com l'amor, l'ambició i la influència corruptora de la riquesa i el luxe. Una història sobre la vanitat humana que conté moments de gran bellesa i dramatisme com les àries de Manon ‘In quelle trine morbide’ i ‘Sola, perduta, abbandonata’.

Durada: 3 hores

Sinopsi: 

Ambientada en l'època històrica coneguda com “la Regència”, a França (1715-1721), la història d’aquesta òpera és un fidel reflex de la hipocresia d'una societat corrompuda a tots els nivells. 

Manon Lescaut és una jove a qui la seva família ha decidit tancar en un convent, però abans d'arribar-hi coneix Des Grieux. S'enamoren i fugen. Però en el segon acte veiem la noia com a mantinguda del ric Geronte di Ravoir, que li dona la vida luxosa que a ella li agrada. De nou decideix fugir amb Des Grieux, el seu amor genuí, però és arrestada abans de poder-ho fer. És condemnada a ser deportada a Louisiana, on acaba morint en ple desert al costat del seu amor, amb un dels finals més plens de dramatisme de tot el repertori.

Preu: 

45€ general | 40€ majors de 65 i Galliner | 25€ menors de 30 (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell
Orquestra Simfònica del Vallès

Solistes: Berna Perles, Enrique Ferrer, Milan Perišić, Jorge Juan Morata, Juan Carles Esteve, Carles Ortiz, Laura Obradors, Quim Cornet, Oriol Luque, Alejandro Chelet i Lluís Vergés
Direcció musical: Elio Orciuolo
Direcció d’escena i vestuari: Carles Ortiz
Producció: Fundació Òpera a Catalunya

Més informació: 

  • imatge de control 1per1