Activa't
,
2016
Dissabte 19 de març, 10h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

50a edició de la Patitrobada

L'Associació El Pati ha organitzat una jornada especial per celebrar la 50a edició de la Patitrobada. Vuit anys portant a l’Ateneu l’univers dels jocs en tota la seva dimensió amb l'objectiu de compartir aquesta afició i descobrir-la a qui no la conegui.

Per celebrar la 50a Patitrobada, entre altres activitats proposen un nou repte. Reunir fins a un mínim de 18 persones per jugar durant 8 hores seguides a Mega Civilització. Aquesta serà l'activitat estrella de la jornada, la partida maratoniana d'un dels jocs més emblemàtics de la història dels jocs moderns: Civilització de Francis Tresham.

Altres activitats ompliran l'agenda del dia:
- Ludoteca del Pati. Els jocs de cada edició i també algunes novetats acabades d'adquirir.
- Tast de Rol. Els amics dels Dilluns de Rol proposaran unes partides d’introducció per a descobrir els Jocs de Rol a tots els que encara no coneixen aquesta activitat tan creativa.
- Espai de jocs per a canalla de 4 a 8 anys amb els jocs de Haba. Comptem amb la col·laboració de l’editorial Haba, especialitzada amb els jocs pels més menuts.
- Jocs de miniatures, organitzat per la botiga Dark Nebula. Els jocs proposats són Malifaux,
Guildball i StarWars: Imperial Assault. Descobrir aquests jocs on dos equips de 4 o 5 personatges s'enfronten.
- Jocs gegants, organitzat pel Club de Joc del CAE de Manresa. Jocs gegants, organitzat pel Club de Joc del CAE de Manresa. Els amics de Manresa han confeccionat versions sobredimensionades de jocs de taula per a tots els públics. Ens portaran un Quarto, una Carrera de Tortugues i un Sortilegi. (A partir de les 16h)

Entrada gratuïta.

  • imatge de control 1per1