Música
,
2016
Dissabte 16 de juliol, 20:30h
Castell de Claramunt
La Pobla de Claramunt

Anoia Folk

Aquest dissabte tindrà lloc una nova edició de l'Anoia Folk, en el marc incomparable del Castell de Claramunt.

HORARIS:
20:00h: Inauguració de l'exposició de pintura '17 colors' de Xavi Saló.
Es podrà visitar del 16 de juliol al 21 d'agost.

20:30h: Toni Xuclà i Mireia Zamora, amb l'espectacle familiar 'De poetes, cançonetes'.
La Mireia i el Toni duen a sobre, tot el que necessiten per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i el més important... una maleta màgica plena de poesia. L'enorme maleta és plena de calaixets amb els estris de platja de Lola Casas, les bombolles de Joana Raspall, els ingredients alimentaris de Miquel Martí i Pol, els insectes de Pere Quart, el mapa del camí de Francesc Pujols i fins i tot el gat i el gos de Marc Granell que viuen a dins la maleta màgica.

22:00h: Joan Rovira presenta 'Peix sense espina'.
Joan Rovira és l'artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època de músic de carrer, Joan Rovira ens sorprèn amb el seu disc debut 'Peix sense espina' (Satélite K) i amb un gran directe. Joan Rovira diu "Sí" a la vida i ho transmet amb la seva música i la seva personalitat. L'artista ebrenc ens proposa el nou concepte de Festa-Autor, que combina la música festiva i la música més personal. Capaç de fer emocionar i de fer ballar durant l'hora i mitja de concert. Sempre amb el seu punt còmic i amb el seu accent de les Terres de l'Ebre, Joan Rovira et fa sentir com a casa.

00:00h: Miquel del Roig.
Miquel del Roig no és un cantautor intel·lectual de paraules rebuscades i missatges místics. En Miquel és un home senzill que nasqué i viu a l’Ametlla de Mar (el Baix Ebre) dedicat a la feina de mestre d’escola (actualment jubilat) i a la seva afició a la mar, on hi passa hores pescant. Malgrat tenir aquest passatemps tan relaxant, en Miquel és un home inquiet i preocupat per la societat actual i per l’herència que deixarem a les generacions futures. Tot això es veu reflectit a la seva música i a les seves lletres, naturals i espontànies: la principal virtut és cantar al sentiment de la injustícia d’una forma planera i senzilla, com ell.

Preu entrada: 8€ general | 2€ de 6 a 15 anys | Gratuït de 0 a 5 anys.
50% de descompte amb el Carnet Jove.

  • imatge de control 1per1