Entorn
,
2016
Del 17 al 19 de juny
Diversos espais
Anoia
Bages
Baix Llobregat Nord

Benvinguts a pagès

Aquest cap de setmana, explotacions agràries, restaurants i allotjaments rurals participaran a la primera edició de 'Benvinguts a pagès'.

S’oferiran visites gratuïtes a explotacions agrícoles, ramaderes i elaboradors en una acció que serà conjunta a tot el país. Veure com i on es produeixen els aliments que ens arriben a taula, saber com treballen els pagesos, descobrir els productes de temporada, visitar hortes, vinyes, oliveres, granges, ramats, productors de mel o de sidra…

Aquest és l’esperit de la primera edició de 'Benvinguts a pagès', un cap de setmana de portes obertes a unes 150 explotacions agràries i ramaderes arreu de Catalunya, amb la complicitat d’uns 200 restaurants i uns 250 allotjaments, que també participen a la campanya i que oferiran el menú 'Benvinguts a pagès', amb producte de proximitat, i paquets especials d’allotjament de cap de setmana.

'Benvinguts a pagès' és una experiència turística diferent que permet que cadascú organitzi el seu cap de setmana a mida en qualsevol punt de la geografia catalana. A través del web www.benvingutsapages.cat, els visitants poden consultar les explotacions, restaurants i allotjaments que participen en la iniciativa, i triar quines cases de pagès volen visitar, quantes nits volen passar fora, on es volen allotjar i on volen reservar el seu menú especial de producte de proximitat.

Diverses explotacions, restaurants i allotjaments rurals de l'Anoia, el Bages i el Baix Llobregat, també s'han sumat a la iniciativa.
Podeu consultar-les en els següents enllaços:
Anoia: benvingutsapages.cat/comarca/Anoia
Bages: benvingutsapages.cat/comarca/Bages
Baix Llobregat: benvingutsapages.cat/comarca/BaixLlobregat