Música
,
2016
El 24 de juliol i el 3, 14 i 18 d'agost
Col·legiata de Sant Vicenç
Cardona

Cicle 'Sons de la Col·legiata'

Cardona estrena aquest estiu nou cicle de música a la Col·legiata de Sant Vicenç
Andrea Mottis & Joan Chamorro, Quartet Mèlt, Arianna Savall, Polifònica de Puig-reig i l’Orquestra de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, són els artistes convidats en aquesta primera edició del cicle. Els seus impulsors confien que la qualitat de les propostes i l’aposta per una programació diversa siguin un bon reclam i desperti l’interès del públic.
El cicle “Sons de la Col·legiata” començarà el diumenge, dia 24 de juliol, a les 7 de la tarda, amb un concert de la Polifònica de Puig-reig. La segona cita del cicle la protagonitzaran Andrea Mottis & Joan Chamorro & Josep Traver, el dimecres, dia 3 d’agost, a 2/4 de 8 del vespre. La tercera proposta anirà a càrrec d’Arianna Savall, el diumenge, dia 14 d’agost, a les 7 de la tarda. Els concerts prosseguiran el dijous, dia 18 d’agost, a les 10 de la nit amb el recital de l’Orquestra de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona. Finalment, el Quartet Mèlt, posarà el punt i final al cicle el diumenge, dia 28 d’agost, a les 7 de la tarda.

Venda d’entrades
Les entrades tenen un preu de 15 euros, es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat. En cas que no s’hagin exhaurit, també es podran comprar 1 hora i mitja abans de cada concert a la Col·legiata de Sant Vicenç. Els menors de 7 anys tindran l’entrada gratuïta i hauran de seure amb un adult. Les entrades pel concert de l’Orquestra de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona es vendran únicament a la Col·legiata de Sant Vicenç una hora abans del concert i el menors de 18 anys tindran l’entrada gratuïta. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 692 798 o enviar un correu electrònic a: oficinaturisme@cardona.cat.

  • imatge de control 1per1