Música
,
2016
Dijous 14 de juliol, 22h
Pati de la Igualadina Cotonera
Igualada

Concert d'Enric Verdaguer

Arriba el torn de l'Anòlia a la Fàbrica, la proposta enfocada a promocionar artistes locals d'Igualada i l'Anoia que es tornarà a celebrar al pati de la Igualadina Cotonera, dins del Festival Anòlia.

Començarà les tres nits de concerts, el música igualadí Enric Verdaguer. Artista magnètic a mig camí del folk i del pop més irresistible, l'Enric Verdaguer va néixer a Igualada, tot just fa vint anys. Als 13 va començar a tocar la guitarra elèctrica, als 16 anys –per la insistència del seu professor de cant- va començar a compondre. Els seus principals referents musicals són cantautors com Damien Rice, James Vincent McMorrow o James Bay.

El seu sorprenent disc de debut, 'Moonstruck' (2015), el destapa com un gran valor a seguir, un jove d’immens talent capaç de fondre el nervi del funk i la passió del soul en les melodies més memorables, una fórmula imbatible per seduir en directe.

Els membres de la banda són Enric Verdaguer, veu i guitarra, Carles Guilera, guitarra elèctrica, Albert Burcet, teclats, Alan Pribizchuk, baix i Danko Compta, bateria.

Entrada gratuïta