Arts
,
2016
Fins el 15 de novembre
Espai de Debats Educatius
Castellbell i el Vilar

Concurs fotogràfic 'Autonomia'

Les fotografies s'han d'enviar abans del 15 de novembre per correu electrònic
L’Espai de Debats Educatius ha abordat el tema de l’autonomia. El grup participant ha consensuat una mostra d’actituds i conductes on l'autonomia, sigui individual, grupal i social es posa de manifest.
Amb la intenció de donar visibilitat a la feina feta i a la vegada dotar-la de la màxima utilitat, s'ha dissenyat un calendari de l’autonomia. Per il·lustrar-lo, s’organitza un concurs de fotografies fetes per la gent del poble, i en tota mena d’espais, públics i privats.

Bases:
En aquestes fotografies han de sortir persones d’entre 0 a 18 anys fent accions que denoten autonomia: vestint-se, menjant sols a casa, al cole, al restaurant, anant a comprar sols, preparant àpats, desplaçant-se pel barri, preparant-se la bossa d’escola i d’esports, organitzant-se l’agenda, tenint cura de les joguines, del material escolar o grupal, del mobiliari urbà....i moltes més que hi puguin aparèixer. Per tal de guardar al màxim la privacitat, poden ser fotografies d’esquena, de detall (només les mans, els peus, etc) o bé de persones que autoritzen a difondre la seva imatge.

Podeu enviar les vostres fotografies a:
castellbellautonomia@gmail.com
Termini: 15 de novembre

Amb les fotografies recollides es farà una tria que cada més il·lustri el calendari de l’autonomia de Castellbell i el Vilar, i que després es repartirà a les famílies del municipi.

  • imatge de control 1per1