Activa't
,
2016
Del 21 de gener al 22 de febrer
Participació de caràcter virtual
Manresa

Concurs 'LlumCat 2016'

Activitat organitzada en el marc dels actes de la 'Festa de la Llum' de Manresa.
La IV edició del concurs virtual de llengua i cultura catalanes LlumCat està centrada en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa S'hi podrà participar a través del següent enllaç, del 21 de gener fins al 22 de febrer, ambdós inclosos, consta de 10 preguntes i és obert a tothom.

En l'enllaç trobareu les bases i tota la informació. El concurs consta de 10 preguntes i és obert a tothom. Amb aquesta activitat el CNL Montserrat pretén difondre, una manera lúdica i cultural, un dels fets històrics que més impacte han tingut en el desenvolupament econòmic, demogràfic i cultural de la ciutat de Manresa.

Cada any, una entitat de la ciutat és l'encarregada d'administrar la Festa de la Llum. Aquest any, aquest honor el té el Club Tennis Manresa, que commemora els 50 anys de la fundació del Club. El LlumCat 2016 s'ha volgut dedicar especialment a l'entorn de les instal·lacions del Club Tennis Manresa, unes instal·lacions que conflueixen amb la Sèquia, l'obra cabdal que motiva la celebració de la Festa de la Llum. 

Trobareu més informació aquí.

  • imatge de control 1per1