Activa't
,
2015
Dijous 21 de gener, 19:30h
Teatre Els Catòlics
Cardona

Conferència '100 motius per córrer', amb Arcadi Alibés

Aquest dijous la conferència anirà  a càrrec d'Arcadi Alibés, autor del llibre '100 motius per córrer'.

El periodista esportiu, Arcadi Alibés, serà el convidat de la segona cita del cicle de conferències que impulsen la Fundació SHE i l'Ajuntament de Cardona en el marc del projecte Cardona Integral. El conegut periodista de TV3 pronunciarà una conferència que, sota el títol de "100 motius per córrer", explicarà algunes de les raons que expliquen el creixent interès que desperta l'activitat de córrer entre la gent i dels beneficis que suposa per a la salut la pràctica d'aquest esport. La conferencia es farà el dijous 21 de gener a les 19:30 hores al Teatre Els Catòlics i és oberta a tothom.

Arcadi Alibés, expert maratonià, és l'autor del llibre "100 motius per córrer" on proposa 100 raons per practicar l'esport de córrer i gaudir d'una vida sana. Nascut a l’Ametlla de Merola l'any 1959, treballa des de l'any 1984 a TV3, on ha presentat diversos programes i informatius d’esports. Des del 1983 porta acumulades més de 600 curses de fons i ha disputat maratons en tots els continents. El 2010 va superar la xifra de les 100 maratons. També ha escrit els llibres "Córrer per ser feliç" (2010) i "Les petjades dels herois" (2012), sobre el món de les curses populars.

Primer Cicle de Conferències del Projecte Cardona Integral
El primer cicle de conferències clourà amb la xerrada de Victor Küpers, formador i conferenciant, el dia 17 de febrer de 2016, amb la xerrada “Viure amb entusiasme” en què explicarà la importància de l’actitud personal davant la vida. La primera conferència del cicle la va pronunciar el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i va versar sobre l'alimentació saludable.

Cardona Integral és un projecte pioner que pretén convertir Cardona en una vila saludable treballant en tres eixos principals, els programes de salut, els esdeveniments i un nou model urbà.

Preu: Gratuït
Organitza: Cardona Integral

  • imatge de control 1per1