Activa't
,
2015
Els dilluns 16, 23 i 30 de novembre, 17h
Stroika
Manresa

Curs 'Dj turntablism'

Dj Jum condueix des de fa 12 anys l'espai radiofònic “Distrito Apache” a Contrabanda FM, dedicat al Hip Hop en la seva vertent sonora, és Dj de sessió amb una àmplia experiència en Hip Hop i Black Music, és el DJ de directe amb Socio (Alterkdos) i forma part del duo Partnerz In Funk.

Es denomina turntablism al conjunt de tècniques de manipulació del vinil i el seus sons, que tenen com a finalitat la creació de ritmes i melodies -i en definitiva música-, amb l'ajuda de giradiscos i taula de mescles. El turntablism és una de las bases fundamentals del Hip Hop.

Contingut del curs: Introducció al Djing, funcionament de l'equip, tècniques bàsiques de mescla, scratch i talls, beat juggling, vinils, equips digitals… Utilització el giradiscos com a instrument musical, donat a conèixer als asistents les tècniques bàsiques per aconseguir-ho, sobretot l'scratch i el beat juggling, per treure partit sonor a l'equip de DJ.
Aprendrem a fer servir els discos com a instrument musical, amb diverses tècniques de mescla, scratch, beat juggling per treure tot el profit de l’equip de Dj.

Treballarem amb el següent material: 2 giraplats, una mescladora preparada per fer scratch -Vestax 05 o similar-, 2 fadders, 2 agulles, auriculares i un equipo d'amplificació.

Durada: Curs de 9 hores (3 sessions de 3 hores) per pràcticar i arribar a fer els trucs que sempre se us han resistit, acompanyats del Dj Jum i diversos equips de Dj preparats per provar i millorar la vostra tècnica.
 
Preu: 5€
Inscripcions aquí.

  • imatge de control 1per1