Activa't
,
2015
Dimarts 15 de desembre, 20h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Dimarts de Diàlegs: 'Igualada fa fira?'

Arriba el 20è Dimarts de Diàlegs, un espai de debat i reflexió que té lloc cada segon dimarts de mes a l'Ateneu Igualadí.

En aquesta ocasió porta per títol 'Igualada fa fira?' i vol analitzar el calendari firal de la ciutat, el seu retorn i les expectatives de futur d’aquets format d’activitat econòmica. La ciutat organitza una desena de fires al llarg de l'any que toquen diversos sectors, es vol analitzar amb quins criteris es fan les fires, com es preparen, com es renoven  i també es vol saber quin és el retorn que tenen a la ciutat i en quins sectors repercuteix. D'altra banda, es vol conèixer el paper de les fires arreu del país i quines expectatives de futur té aquest format.

La introducció de l’acte anirà a càrrec d’un expert en fires a nivell de Catalunya com és l’exdirector de salons de Fira de Barcelona, Xavier Castells. Després s’obrirà el debat amb la Fila 0 on s’hi ha convidat Joan Domènech (president de Fira d’Igualada), Pep Valls (impulsor de la Fira IDEA) i una persona per confirmar del sector de l’hosteleria i la restauració.

D’altra banda, també s'està previst que puguin intervenir-hi la persona que ha participat en totes les edicions de l’ara anomenada FirAnoia, Àngel Escura; un igualadí que visita fires d’arreu del món com és Pere Tomàs i l’expresident de Fira d’Igualada Pere Carles, per donar-hi una pinzellada històrica. El públic també podrà intervenir-hi ja que en tots els DdD la seva paraula és fonamental.