Espectacles
,
2016
Dies 17 i 18 de desembre
Teatre La Passió
Olesa de Montserrat

Els Miserables

La Passió i l’Escolania i Cor Jove reediten quatre anys després la versió en català d’'Els Miserables' amb el record de l’èxit del 2012.

'Els Miserables' arriben aquest cap de setmana al teatre de la Passió emprant la mateixa adaptació amb la que fa quatre anys Jean Valjean i l’inspector Javert van cantar per primer cop en llengua catalana en aquest mateix escenari.

La versió catalana del musical s’està forjant com una producció de gran format amb la intervenció d’una cinquantena de joves actors i actrius, una orquestra formada per una vintena de músics i un gran grup de col·laboradors ocupant tasques tècniques com la il·luminació i sonorització, el vestuari o l’escenografia, sumant un equip total de prop d’un centenar de persones.

La direcció de l’espectacle compta amb Eduard Vila i Perarnau com a responsable de l’àrea musical, mentre que l’apartat escènic recau en Daniel Buson i Albert Grivé. En aquest àmbit, el tècnic, destaca la incorporació de Xavier Costas com a il·luminador de l’espectacle, un professional amb una dilatada experiència tant en teatre i televisió.

Representacions:
Dissabte 17 de desembre: 21:30h
Diumenge 18 de desembre: 18:30h

Preu entrada: 16€
Venda d'entrades a la secretaria de La Passió o aquí.
 

     

  • imatge de control 1per1