Arts
,
2017
Diumenge 7 de maig, 18:30h
laBastida
Igualada

Impro action de Xavier Gabriel & Albert Cirera

Albert Cirera desenvolupa des de fa anys una intensa activitat en el camp de la improvització. Ja sigui quan ha treballat des de Duot com quan presenta el seu projecte personal Cirerot, Albert Cirera ha creat un imaginari abstracte en el que el procés i la disposició artística i conceptual d'aquest treball es presenten com a experiment per a descobrir les entranyes tan del desenvolupament creatiu com tal vegada de la consciència de ser canal de quelcom.

Xavier Gabriel és també un gran coneixedor d'aquests marcs conceptuals, com d'un determinat panorama musical vinculat a la seva sèrie de Music's Live Portraits, principalment al Hot Blues a Igualada i també en d'atres sales com l'Heliogàbal, la 23robadors, el Soda Acústic i el Jamboree Jazz. La seva relació amb l'imaginari conceptual de la improvització, com a pràctica, abraça des d'aquestes sessions en directe fins a pràctiques relacionades amb l'expresió corporal com el Contact Improv, i sessións de pintura i dança.

És per això que la reunió proposada per aquests dos artistes és una especial ocasió per gaudir i participar d'una proposta artistica experimental, conceptualment transgresora i a la vegada amb un esperit lúdic i desenfadat.

Entrada: taquilla inversa

  • imatge de control 1per1