Família
,
2015
Dissabte 14 de novembre
Teatre de l'Aurora
Igualada

'Little Night' al festival El Més Petit de Tots

Aquest cap de setmana Igualada es converteix, un any més, en un dels escenaris d'El Més Petit de Tots, el festival d'arts escèniques per als més petits més gran d’Europa, que enguany arriba a la seva onzena edició. El festival, que va arrencar el passat dissabte i que s’allargarà fins el 22 de novembre, amb un ampli programa d’espectacles que es representaran a deu municipis dels Països Catalans, arriba aquest cap de setmana al Teatre de l'Aurora, on es podran veure dues propostes d'èxit internacional.

Una d'elles, l'espectacle 'Little Night', d'Imaginart, una experiència interactiva única per als més petits. Un terra-pantalla interactiu on els nens són els protagonistes absoluts de la història.
'Little Night' juga amb la nit, amb personatges fantàstics i amb l'humor: estrelles que viatgen amb el seu bolso, senyors amb paraigües que cauen del cel, taques de colors que ho envaeixen tot... Imatges suggerents que estimulen els sentits i provoquen el joc conjunt d'adults i nens. Imaginart ha creat aquest espectacle després de l'èxit internacional de 'Sensacional'.

Horari de les sessions: a les 11:30h, a les 12:30h, a les 16:30h i a les 17:30h.
Edat recomanada: de 18 mesos a 3 anys.
Preu: 8€ (adults) / 6€ (nens).