Llibres
,
2016
Dissabte 21 de maig, 13h
Llibreria Papasseit
Manresa

Recital de Míriam Cano i Carles Rebassa

Míriam Cano i Carles Rebassa són els darrers poetes publicats per Edicions Terrícola. Coneixerem aquests 2 joves poetes, les seves particulars veus i els seus darrers llibres publicats, acompanyats dels editors.
.
Míriam Cano és, a més de poeta, llicenciada en humanitats i gestora cultural; ha escrit crítiques de música i cinema i ha col·laborat en diversos programes de ràdio. Actualment col·labora a Catorze.Cultura Viva, amb una secció setmanal fixa i escriu ressenyes a Nació Digital, Poetari i Gent Normal.
L’any 2013 va guanyar el premi de poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat i va publicar el seu primer llibre, 'Buntsandstein' ( Viena Edicions, 2013). Tres anys després Míriam Cano ens presentarà 'Ancoratge' (Edicions Terrícola, 2016), la seva nova obra on Alaska hi té un paper destacat, però on la santsenca nascuda a Molins de Rei parla també sobre els seus llocs i les seves persones.
.
Carles Rebassa és un poeta mallorquí guardonat amb el Premi Ausiàs March l’any 2006 amb el poemari 'Els joves i les vídues' (Edicions 62, 2016). Ha treballat com a actor, dramaturg i escenògraf. Juntament amb el músic Toti Soler ha presentat un espectacle poètic basat en l’obra de Joan Brossa i ha fet seva la recerca sobre la vida i l’obra del poeta, també mallorquí, Blai Bonet. Actualment compagina la poesia amb la docència.
'Pluja de foc' (Edicions Terrícola, 2016) és el darrer poemari de Carles Rebassa. No sabem si necessitarem paraigua per poder assimilar les paraules punyents a les quals ens ha acostumat després d’obres com Poezies (2001), Poema B (2006) i Els joves i les vídues (2006), però de ben segur que no ens deixarà indiferents!

Preu: Gratuït

  • imatge de control 1per1