Entorn
,
2017
Diumenge 19 de març, 10h
Circular
Castellví de Rosanes

Redescobrim els camins de Castellví

Els camins del nord del terme de Castellví es podran redescobrir, diumenge, amb la caminada organitzada per l’Ajuntament. La ruta recorrerà els diferents vials que s’han estat arranjant els darrers mesos i passarà per indrets tan emblemàtics com les Fonts de Miralles i l’antic convent situat en aquest barri. La caminada, oberta a tothom, sortirà a les 10.00h de la plaça del poble.
La ruta, de dificultat baixa i amb una durada aproximada de 3 hores, arrencarà en direcció al bosc per creuar la carretera C-243b a l’alçada del polígon Rosanes. Abans d’arribar a l’encreuament, es podrà veure una cabana de pedra seca a la zona coneguda com ‘la vinya del Manel’, edificació que es va netejar de vegetació ara fa unes setmanes. Posteriorment, la comitiva anirà des de l’àmbit del polígon fins al barri de Miralles. Allà es visitaran les Fonts, que la regidoria de Medi Ambient està treballant per recuperar i on ja s’han fet diverses actuacions. També es visitaran, en aquest barri, les pintures gòtiques de l’antic convent, actual seu de la Fundació Privada Rosella, que obrirà les seves portes a la comitiva.
Del barri de Miralles s’anirà fins al barri dels Àngels, un altre dels nuclis històrics de Castellví, i des d’aquí s’enfilarà el tram final del recorregut en direcció al camí de ca n’Abat. La tornada al nucli antic es farà a l’alçada de la rotonda d’accés a l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat.
Les persones que vulguin participar en la caminada cal que diguin aigua pel camí i roba i calçats adequats per transitar vies no pavimentades.

Més informació a la nova web de Castellví de Rosanes.