Activa't
,
2015
Dissabte 14 de novembre, 17h
CAE - Espai Plana de l'Om
Manresa

Taller 'Juga en català'

Dins la campanya 'I tu, jugues en Català?', es farà la presentació de jocs de taula i joguines en català. Un taller per a tota la família!

Trobar jocs de taula editats en català ja no és una missió impossible. Carcassonne, Dino Race, Story Telling, Fila Filo, 1, 2, 3... pica paret, Tebes, Scrabble, Guspira o Manresa 1724 són alguns dels jocs de taula que -alguns darrerament i d’altres ja fa mes temps- s’han editat totalment en català o que incorporen el català a les seves instruccions.

El CAE i el CNL Montserrat volen donar a conèixer alguns d’aquests jocs dins l’activitat Juga en català. Les persones que els vulguin veure o que vulguin aprendre a jugar-hi ho podran fer aquest dissabte, 14 de novembre, de 5 a 8 de la tarda, a l’espai Plana de l’Om. Al llarg de la tarda, membres del Club del Joc del CAE, del CNL, del Club Scrabble Manresa i alguns dels creadors d’aquests jocs els ensenyaran al públic participant. A més a més de potenciar el joc i els jocs de taula –un dels objectius del CAE-, Juga en català també té com a finalitat que en propera carta als reis mags hi tinguin presència jocs de taula editats en català. L’activitat és gratuïtat sense cap tipus d’inscripció prèvia.

Juga en Català forma part de la campanya 'I tu, jugues en Català?' que impulsa el Centre de Normalització Lingüística Montserrat i de la programació de la V Setmana dels drets dels infants de Manresa. Està organitzat pel Cae i el CNL Montserrat i compta amb la col·laboració de 2 de Piques, Abacus, Club Scrabble Manresa, Devir, Guspira, Imaginarium, Joguiba, Joguines Valls, PllD i Viravi.

Organitza: El CAE - Club del Joc i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1