Jump to navigation
1. La CreperiaEls dijous a la nit ofereixen dues opcions de ginburguers a la seva carta: hamburgueses de 200grs i de 400grs amb carn de vedella 100% amb segell de producte de proximitat (i asseguren que ben aviat ampliaran l’oferta a hamburgueses de pollastre de corral i hamburgueses vegetarianes).La particularitat d’aquestes burgers és que a La Creperia substitueixen el pa per una base de crepe. Per combinar amb aquestes hamburgueses, ofereixen fins a 10 ginebres diferents que canvien periòdicament.
2. Cal BisbeDes de la seva obertura, aquesta hamburgueseria s’ha erigit com un dels locals de referència en ginburgers de la capital bagenca. La carta de Cal Bisbe ofereix una gran varietat d’hamburgueses i cadascuna d’elles té amb una recomanació específica de gintònic. Les més populars entre la seva clientela són la de Foie (d’ànec, foie i poma caramelitzada) i la Pesto (de vaca gallega al pesto i gorgonzola). A Cal Bisbe cada dia de la setmana és bo per fer fer-hi un ginburger, tot i que el dissabte és el seu dia més fort. La seva carta està marcada amb al·lèrgens (cerelas, peix, ous, crustacis, cacahuets, etc.) i disposen de pa sense gluten.
3. Cocteleria GlaçAl Glaç us guiaran per trobar la combinació perfecta entre la vostra hamburguesa i la vostra copa perquè tot el seu personal està plenament format en cocteleria i són especialistes en lligar menjar i beguda tenint en compte els gustos dels seus comensals. Les seves hamburgueses estrella són la Ibèrica (200 grams de porc i vedella) i la Glaç.
La Creperia: http://www.lacreperia.com/
Cal Bisbe: www.facebook.com/burgerbisbe/
Cocteleria Glaç: www.cocteleriaglac.cat