Activa't
,
2019
Dijous 9 de maig, 16:30h
Consell Comarcal del Montsià
Amposta

Xerrada 'Tornar a la tribu' per Santi López-Villa

En el marc del Fòrum del Talent, xerrada 'Tornar a la tribu', a càrrec del consultor, coach i escriptor Santi López-Villa, amb qui  tornarem a situar, entre tots, el concepte de comunitat, un espai regit per les relacions d’afecte i d’incondicionalitat, on impera la co-responsabilitat de fer-se càrrec de l’altre i de vetllar per l’estabilitat d’allò que és col·lectiu.

La comunitat també és un espai de transferència de coneixement que ajuda a retrobar el sentit a la nostra vida, i on, com veurem, el coneixement es gestiona de forma col·lectiva i altruista.

Horari: 

De 16:30 a 20h

Sinopsi: 

Hi ha una distopia que sobrevola els nostres caps: un futur on les relacions afectives també estaran mercantilitzades i pagarem per tot allò que com a humans ens caracteritza; l’empatia, la conversa, el coneixement, l’amor.

En els entorns més urbans, i en els països popularment etiquetats com a més desenvolupats, la comunitat -entesa com un grup de persones que conviuen en interacció en un lloc comú- pateix una crisi per la consolidació d’unes formes de vida que han escollit el camí de la competitivitat i l’alienació de l’altre.

Apostar pels llaços de confiança dins la comunitat és l'acció més gran de resistència per fer front a un sistema capitalista que ha aconseguit capturar aquests vincles i convertir-los en mercaderia.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta (prèvia inscripció)

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç

Organitza: 

Consell Comarcal del Montsià.

Més informació: