Activa't
,
2021

Conferència 'Moda, disseny i tradició'

Conferència 'Moda, disseny i tradició. El Concurs Nacional de Vestits de Paper d'Amposta' a càrrec de Mireia Panisello Moreno, qui parlarà del passat, present i futur del Concurs de Vestits de Paper d'Amposta.

Un concurs que ha realitzat la seva darrera edició l'any 2019, (les mesures preses per la Covid-19 no han permès la seva convocatòria els dos darrers anys), i en el que han participat més d'una vuitantena de modistes, modistos, cosidores i ajudants ampostins i ampostines al llarg d'alguna de les cinquanta edicions dels Concurs.

En aquest sentit, al final de la conferència, es farà un acte d'agraïment públic a tots els modistos i modistes que han contribuit en el seu esforç a la continuitat d'aquesta activitat artesanal, cultural i festiva.

La xerrada s'emmarca en el cicle Cultura Viva 2021, del programa d'actes de les Festes Majors d'Amposta i de l'exposició 'Paper i fil a la Festa. 50 anys del concurs de vestits de paper a Amposta', que commemora el mig segle d'aquest històric i emblemàtic concurs.

Organitza: 

Museu de les Terres de l'Ebre, Departament de Cultura, Ajuntament d'Amposta, Campus Extens de la URV a Amposta i Diputació de Tarragona.

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

Més informació: 

  • imatge de control 1per1