Reinventant els sabors de sempre

Taller de Cuina Carmen Guillemot, Alcanar
Surtdecasa Ebre
,
14/03/2011
Menjar i beure

Abans que res, per si teniu el dubte, no estem parlant d'una escola de cuina ni d'un restaurant a l'estil Ferran Adrià. El Taller de Cuina Carmen Guillemot és, senzillament, el punt de trobada entre l'art i els fogons, entre lo tradicional i lo innovador, entre la cuina ben feta i l'amor per la creativitat. I, sí, està més a prop del que us podrieu pensar.

Si sou els dos cuiners, per què no munteu un restaurant?, va ser la pregunta que, finalment, va fer  decidir a la Mamen Gil i al Philippe Guillemot, per aventurar-se a fer de la seva casa un taller de cuina. El concepte de “treball” és la raó i la base fonamental d'aquest restaurant d'entre 25 i 30 coberts que, amb un servei personal i proper, t'ofereix uns plats d'allò més saborosos i sorprenents: des del xai, passant pel milfulls, els ous remenats i el pop a la gallega, fins a les carns cuinades a baixa temperatura, els arrossos de marisc i els postres casolans. I no us ho perdeu, també podreu provar la carn d'angus, portada directament des de Nebraska!

El 'Menú Degustació' és la tria més habitual entre els que fan una parada a Alcanar per degustar i conèixer el Taller de Cuina. Amb cinc tapes del dia - segons la temporada -, un plat a escollir de la carta i un postre d'allò més soprenent, podreu provar una mica de tot i, així, no haver de prendre la difícil decisió de no saber què triar. És complicat quan t'ho voldries menjar tot!

Per reforçar el sabor dels productes, per millorar menjars que eren pràcticament immillorables, per treballar els aliments com si fóssin obres d'art, el de Carmen Guillemot és, sense cap dubte, un restaurant amb gust per les coses ben fetes. “Tot el que hi ha a la taula, ho ha fet la Mamen o jo, ningú més”, recalca Philippe Guillemot a Surtdecasa.cat.

Per això, apareixen a la Guia Michelin, pràcticament, des que van obrir les seves portes i molts altres mitjans destacats del món gastronòmic han parlat d'aquest raconet culinari canareu amb recomanacions de tot tipus. I és que el Taller de Cuina Carmen Guillemot no és un restaurant qualsevol; és un espai ideal per degustar i entretenir-se amb els mil-i-un sabors dels seus plats.

 

Taller de Cuina Carmen Guillemot

C/ Colón, 26

43530 Alcanar

977 73 03 23

A

També et pot interessar