Mercè Falcó: "La distopia és un recurs polític que m’ha servit per criticar la manera com gestionem l’aigua" |
Ebre |
Llibres |
24/04/2023 |
Adrià Compte: "El nostre missatge és actuar localment però amb un pensament global" |
Girona |
Entorn |
14/03/2023 |
Esther Querol (ADENC): "Les entitats ecologistes ens estem implicant en el món de la cultura" |
Barcelona |
Entorn |
08/09/2021 |
Mireia Font: "Abans havíem de fer deu quilòmetres per anar a buscar un enciam" |
Pirineus |
Entorn |
04/08/2021 |
Cultura i sostenibilitat s’uneixen al Museu de la Vida Rural |
Camp |
Entorn |
27/04/2021 |
Toni Beltran: "En agricultura, estem desaprenent de la generació dels nostres pares" |
Ebre |
Menjar i beure |
19/01/2021 |
Gabi Martínez: "Necessitava una experiència profunda en un entorn natural" |
Ebre |
Llibres |
15/09/2020 |
Francesc Bellaubí: "Reconèixer l'altre vol dir reconèixer la terra on vius" |
Ebre |
Entorn |
15/10/2019 |
5 espais naturals recuperats al Penedès històric |
Penedès |
Entorn |
26/08/2019 |
Pedro Cabanes: "Hem construït un espai de relacions improbables" |
Ebre |
Activa't |
14/02/2018 |
Edu Balsells: "Com a pastor no em sento recolzat per la societat ni civil ni política d’aquest país" |
Centre |
Entorn |
23/10/2017 |
Som País, un clam per a la sostenibilitat, l'ecologia i la reflexió |
Centre |
Entorn |
17/05/2017 |
La primavera ens porta l'Ecofira de Calaf |
Centre |
Fires i festes |
29/03/2016 |
El Medi ambient surt de Fira a Tàrrega |
Ponent |
Família |
29/09/2015 |
Vol una bossa? Per suposat |
Ebre |
|
26/04/2015 |
Para, cuina i pensa: l’agenda-receptari del Vallès agrosuficient |
VallèsOccidental |
Entorn |
11/11/2014 |
La cultura del menjar ecològic a les Terres de l’Ebre |
Ebre |
Menjar i beure |
13/03/2012 |