Música
,
2017
Diumenge 12 de març, 19h
Auditori Pau Casals
Sant Salvador (El Vendrell)

10è Sonaprop. Adrià Puntí

El Sonaprop
El Sonaprop és el cicle de música organitzat per l’ateneu El Centre de Llorenç del Penedès. La seva desena edició tindrà quatre concerts: dues descobertes infal·libles, un deute pendent i una gran bomba final.

L’escenari principal continua sent la finca d’Heretat Sabartès (a l'entrada de Llorenç del Penedès), a excepció de l’últim concert a càrrec d’Adrià Puntí, l'as a la màniga d'aquesta edició i gran novetat del festival, que actuarà a l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell. Tots els concerts es celebraran en diumenge i començaran a les set de la tarda.

Consulta la secció Concursos de Surtdecasa, que tenim entrades per als quatre concerts del Sonaprop 2017!

PROGRAMA
29 de gener, Est Oest
12 de febrer, Maria Arnal & Marcel Bagés
19 de febrer, Núria Graham
12 de març, Adrià Puntí

Adrià Puntí, 12 de març

El Sonaprop 2017 s’acomiadarà el diumenge 12 de març a les set de la tarda a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, amb un dels concerts de l’any a la comarca. Adrià Puntí es retrobarà amb públic penedesenc després de moltes dècades amb l’espectacle 'Puntí… i punt'. Després de 13 anys de silenci discogràfic, era un dels retorns més anhelats de la música del país. 'La Clau de Girar el Taller' (Satélite K), com no podia ser d’altra manera, ha acabat esdevenint el Millor disc de l’Any (Enderrock 2015). Líder dels mítics Umpah-pah i després al capdavant d’una prolífica trajectòria en solitari, el geni del de Salt és el millor aliat que hem trobat per celebrar la 10a edició del cicle.

Compra entrades

Pots seguir el Sonaprop al Facebook!

*Organitza: El Centre de Llorenç del Penedès

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1