Música
,
2017
Diumenge19 de febrer, 19h
Heretat Sabartès
Banyeres del Penedès

10è Sonaprop. Núria Graham

El Sonaprop
El Sonaprop és el cicle de música organitzat per l’ateneu El Centre de Llorenç del Penedès. La seva desena edició tindrà quatre concerts: dues descobertes infal·libles, un deute pendent i una gran bomba final.

L’escenari principal continua sent la finca d’Heretat Sabartès (a l'entrada de Llorenç del Penedès), a excepció de l’últim concert a càrrec d’Adrià Puntí, l'as a la màniga d'aquesta edició i gran novetat del festival, que actuarà a l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell. Tots els concerts es celebraran en diumenge i començaran a les set de la tarda.

Consulta la secció Concursos de Surtdecasa, que tenim entrades per als quatre concerts del Sonaprop 2017!

PROGRAMA
29 de gener, Est Oest
12 de febrer, Maria Arnal & Marcel Bagés
19 de febrer, Núria Graham
12 de març, Adrià Puntí

Núria Graham, 19 de febrer

El deute pendent d'aquesta edició del Sonaprop era sens dubte, la cantant i guitarrista Núria Graham, que a l’anterior edició va haver de suspendre l’actuació inesperadament. Graham i la seva banda al complert actuaran diumenge 19 de febrer a l’escenari d’Heretat Sabartès.

El seu darrer treball 'Bird Eyes' (El Segell del Primavera, 2015) ha estat designat Millor disc en llengua no catalana del 2015 segons la revista Enderrock. Ja no és una promesa, és “el diamant en brut més sorprenent del pop català emergent”.

Compra entrades

Pots seguir el Sonaprop al Facebook!

*Organitza: El Centre de Llorenç del Penedès

  • imatge de control 1per1