Arts
,
2016
Diumenge 5 de juny, 19h
Galeria i taller de ceràmica Roser Oter
Santa Oliva

Actuació i presentació del llibre 'Poemes de capçalera'

La Galeria de ceràmica Roser Oter, ens obre les seves portes per a unir dos actes amb un fil conductor en comú, la poesia. L’ antiga masia del S.XVIII, ubicada a Santa Oliva presentarà dos actes sota el títol La força i la bellesa de la paraula. La poesIa tindrà un protagonisme especial acompanyada de gastronomia, art i música.

El primer dels actes serà el diumenge 5 de juny amb la presentació i actuació del llibre 'Poemes de capçalera', una acte conduit pel periodista Pere Sallent amb la presència i actuació de l'autor del llibre Miquel Pujadó (cantautor, escriptor i filòleg en actiu des de 1976). Miquel Pujadó, acompanyat de la seva guitarra musicarà i cantarà alguns dels poemes que trobem al llibre.

Sis actors de la comarca, Joan Fontana, Hermini Caballero, Enric Batlle, Sílvia Basseda, Pere Sallent i Esther Miret han triat un poema del llibre per recitar-lo.

Al final de l'actuació Finca Mas perdut oferirà un tast dels seus vins.

Entrada gratuïtar

Aquí us expliquem l'altre acte de La força i la bellesa de la paraula, una vetllada gastronòmica, poètica, artística i musical amb Sílvia Bel, Terra i Taula, Roser Oter i música en directe el dilluns 6 de juny.

 

  • imatge de control 1per1