Espectacles
,
2017
Diumenge 9 d'abril, 19h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Teatre 'L'Hostalera' de Carlo Goldoni

Aires italians: taules amb tovalles de cuadres i flaires de pasta al ragú. Un text clàssic, que continua la línea de Teatre d’Art de la Perla 29. Cal destacar la interpretació de la vilanovina Júlia Barceló.

Mirandolina és la jove que porta l'hostal que va heretar del seu pare. Molts dels clients que hi arriben, especialment els homes, acaben rendint-se als seus peus, i molts s'hi estan molt més temps del que esperaven. Una tarda n'arriba un que sembla no voler saber-ne res i Mirandolina decideix fer-lo caure.

A partir d'aquí arrenca una lluita entre dues bèsties tocades per la passió, l'amor i el joc de la seducció. Una comèdia plena de preguntes sobre el sexe, l'enamorament, l'amor... On comença un i acaba l'altre? Els sabem diferenciar quan un o l'altre ens arrosseguen? Què és això que tothom diu que experimenta amb un mateix nom però amb mil matisos diferents? Un joc ple de plaers, música i menjar. 

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Carlo Goldoni
Versió i drecció: Pau Carrió
Repartiment: Laura Aubert, David Verdaguer, Mireia Illamola, Pep Ambrós, Jordi Oriol, Alba Pujol i Marc Rodríguez
Il•luminació: Raimon Rius
Producció: La Perla 29

Podeu llegir l'article que vam fer sobre aquesta obra, aquí. 

Atenció canvi de repartiment: en comptes de Júlia Barceló i Javier Beltrán, l'obra la faran Pep Ambrós i Mireia Illamola. 

Durada: 80' 

Més informació i entrades: 
http://www.elprincipal.cat/565/1/teatre/lhostalera/

  • imatge de control 1per1