Llibres
,
2017
Dimecres 5 d'abril, 20h
Biblioteca Joan Oliva
Vilanova i la Geltrú

Trobada amb autors i autores locals

La Xarxa de Biblioteques Municipals vol celebrar de manera especial la diada de Sant Jordi, la festa del llibre i de la rosa, i ho farà amb un acte el dimecres 5 d'abril a la biblioteca Joan Oliva. 

Les biblioteques ens conviden a la Trobada amb els autors locals, l'acte estrella de les biblioteques per a aquesta celebració, que comptarà amb la participació de tots aquells autors i autores locals que han publicat algun llibre al llarg del darrer any.

'Així, hi haurà Vicenç Aguado, que ha publicat 'L'escultor de Déu'; Miquel Altadill amb 'Cantants lírics de Vilanova: 25 anys dels Amics de la Lírica i de la Música, Vilanova i la Geltrú, 1990-2015'; Gener Barjola amb 'Alprazolam': Montserrat Comas amb 'Verticals parterres. Planificació bibliotecària a Catalunya. El Penedès com exemple'; Teresa Costa-Gramunt, que ha publicat 'El Carnaval i les seves figures'; Anna Lleó, amb 'Vilanova i la Geltrú desapareguda. Des de Baix-a-Mar. Volum 2'; Heribert Masana amb 'Sota pampallugues'; Òscar Mercadé amb 'L'iceberg de la punta'; Francesc Murgadas, autor de 'Cuina on road'; Joan Noya amb 'Relatos americanos'; Félix Ruiz, autor de 'Fuzz. Sorprendentes relatos breves y largos'; Jaume Sarasa, que ha publicat 'La técnica del fútbol del entrenador del siglo XXI'; i Albert Tubau, amb 'Cartes a Puerto Príncipe', 'Oriol Puig Ivern i les tres Vilanoves del XIX', i 'Joan Ventosa i Roig (1883-1961)'.

Després de la taula rodona, moderada pel periodista Jordi Martí, hi haurà signatura de llibres. Una oportunitat única per estar a prop dels nostres autors, gaudir de primera mà de les curiositats que envolten les seves produccions i compartir una bona estona amb ells.

A banda, fins al 28 d'abril, a la mateixa biblioteca Joan Oliva, es podrà visitar l'exposició 'Retrats de novetats', amb les obres d'aquests autors i autores, i d'altes relacionats amb la literatura infantil.

*Organitza: Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú amb la col·laboració de Canal Blau, llibreria La Mulassa i Llorens llibres, i amb el patrocini de Caves Jaume Serra i Catànies Cudié.
 

 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres

  • imatge de control 1per1