Fires i festes
,
2019
Dies 9 i 10 de març
Plaça de l'església i voltants
La Garriga

8a Fira de la Botifarra de La Garriga

Vuitena edició de la Fira de la Botifarra de La Garriga, amb un canvi de format que vol promocionar el municipi i el comerç local amb un dels seus productes més destacats, la botifarra, i que girarà al voltant de tres grans línies principals: la gastronomia, el modernisme i el termalisme.

La gastronomia estarà present durant tota la jornada amb degustacions, tasts i activitats relacionades amb aquest món. Pel que fa al Modernisme, es realitzaran diferents
rutes guiades en què es veurà la relació evident entre el municipi i aquest moviment. Finalment, el termalisme també tindrà el seu espai: es realitzarà una calderada en què s’hi
couran botifarres amb aigua termal, diumenge al matí.

Durant aquest cap de setmana, cansaladeries i establiments de restauració del municipi participaran de manera activa, creant tapes i degustacions a partir d’aquest producte de qualitat i de proximitat. 

Una de les novetats d’aquesta edició serà la bombolla dels gustos, una gran cúpula de fusta on es podrà degustar la botifarra de la Garriga en forma d’entrepà, i durant tot el cap de setmana, la plaça de Can Dachs estarà dedicada als infants, amb jocs, tallers gastronòmics i creatius, un inflable i moltes activitats.

El programa també inclou concerts, cercaviles, visites guiades, sessions de DJ i molts altres actes.

*Ubicació: Plaça de l'Església, Carrer Centre, Carrer Banys i Plaça Can Dachs

Horari: 

Dissabte: de 10 a 21h
Diumenge: de 10 a 17h

Inauguració: 

Dissabte 9 de març, a les 12h. 
A càrrec de la cuinera de renom Ada Parellada, del restaurant Semproniana.

Programa: 

*Consulta tots els detalls de la programació aquí (enllaç PDF)

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta.

Organitza: 

Esdeveniments 7 vetes i l'Ajuntament de la Garriga