Terrassa Turisme
Terrassa Turisme
Plaça de Josep Freixa i Argemí, 11
08224 - Terrassa
  • 937 397 019
  • turisme@terrassa.cat
Visita la Masia Freixa
Visita la Masia Freixa

Proposta per descobrir la Masia Freixa (1905-1910), la joia modernista de Terrassa, un edifici d'inspiració gaudiniana construït per l'arquitecte Lluís Muncunill, que destaca pels seus perfils arrodonits, l'ús de l'arc parabòlic, les arts aplicades i el trencadís de vidre de la coberta. Actualment acull l'Oficina de Turisme.

De dilluns a diumenge, a les 12h (excepte els dies 1 i 6 de gener; 10, 11 i 12 de maig (Fira Modernista); 15 d'agost; i 25 i 26 de desembre)

Durada: 45 minuts aproximadament.

Preu: visita gratuïta, amb aforament limitat.

>> Més informació i reserves aquí (enllaç)

Terrassa Medieval
Terrassa Medieval

El ric patrimoni de la ciutat permet realitzar un viatge en la història catalana. Un salt en el temps ens porta a l'època medieval on la Seu d'Ègara (conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere) constitueix un element excepcional del patrimoni històric i artístic de Catalunya i abasta un període ininterromput des de l'època ibèrica fins a l'actualitat. Passejant per la ciutat, guiat per experts especialistes, el visitant coneixerà el més complet patrimoni medieval.

Una ruta excepcional on es visita la Seu d'Ègara, un conjunt format per tres esglésies amb testimonis conservats dels edificis del bisbat visigòtic d'Ègara, les pintures murals altmedievals i romàniques i els retaules gòtics.

Preu:
38€ en dies laborables | 42€ caps de setmana i festius (3€ de suplement per les visites en anglès, francès, etc) (preus per hora)

Durada: 2 hores i 30 minuts

>> Més informació i reserves aquí (enllaç)

Més informació

Amb més de 216.000 habitants, Terrassa posseeix un ric patrimoni cultural i artístic al bell mig d'un paisatge dominat pel Parc Natural de Sant Llorenç. La Seu d'Ègara, situada al costat del parc de Vallparadís on s'han fet importants troballes paleontològiques, la Torre del Palau i el Castell-Cartoixa configuren el seu patrimoni medieval. Un salt en el temps ens porta a l'època del Modernisme i a la industrialització: Vapor Aymerich, Amat i Jover (actual MNACTEC), Masia Freixa, Casa Alegre de Sagrera…

El Festival de Jazz, la Fira Modernista, els productes tradicionals i ecològics de Terrassa Gastronòmica, l'hoquei, les temporades de dansa, música i teatre, les exhibicions castelleres o el golf completen una àmplia oferta per gaudir d'una ciutat dinàmica i de serveis.