Família
,
2023
Dissabte 11 de novembre, 18h
Teatre Mundial
La Bisbal d'Empordà

Espectacle familiar 'Demèter'

Espectacle familiar 'Demèter', la tercera peça d'Olympus Kids, un projecte teatral basat en una visió crítica i disruptiva dels mites grecs destinada exclusivament a un públic de 7 a 11 anys.

Mitjançant una mirada complexa, atrevida i multi-referencial, el projecte proposa tres peces independents de 55 minuts posades en escena a través d'un narrador que manipula maquetes, figures, diverses càmeres de vídeo en directe i recursos en línia. 

Sinopsi: 

Demèter equilibra la natura. Entre els boscos salvatges i la terra conreada, entre les estacions on la terra és estèril i aquelles on la natura reneix. Un dia el rei Erisícton talla una alzina protegida per Demèter i desencadena la ira de la deessa. Demèter castiga Erisícton a patir una fam sense fi. Ell, incapaç de saciar-se, porta a la ruïna la seva comunitat.

Sabem que els recursos naturals són finits, però què justifica i què no l’explotació d’aquests? En quina mesura? Què o qui té legitimitat per marcar els límits? És just que la riquesa aconseguida per l’extracció de recursos naturals afavoreixi més a unes persones que a d’altres? El tercer volum del Projecte Olympus té com a protagonistes a Demèter, Erisícton, els boscos d’alzines, la desforestació amazònica, les botigues de roba low-cost, els telèfons mòbils i l’extermini d’animals per fer les hamburgueses del súper.

Preu: 

5€ | Comprar entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Dramatúrgia i direcció: Olympus Kids
Performer: Jofre Carabén
Música: Roger Costa Vendrell
Realització de maquetes: Lola Belles
Fotografia: Leafhopper project

Organitza: 

Ajuntament de la Bisbal d'Empordà

  • imatge de control 1per1