Cine Alhambra
Cine Alhambra
c/ Calàbria, 13
08530 - La Garriga
  • 938 716 111
  • info@cinealhambra.com

Cartellera

La Mama Muu torna a casa

Sinopsi

El dia que una cigonya viatgera arriba a la granja, la Mama Muu es planteja una pregunta: “On és casa meva realment?” Com pot saber del cert que el seu prat i la granja on viu són realment casa seva? Podria ser que hi hagués algun altre lloc encara millor en la immensitat del món? El Corb intenta explicar a la seva amiga que no sempre es viu millor als camps dels altres. Però a vegades un s’ha de perdre per tornar a trobar el camí cap a casa.

Horaris: 

Dissabte 21 de maig: 16:00h

Doctor Strange en el multiverso de la locura

Sinopsi

En aquesta nova aventura, el Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) posarà a prova els límits dels seus poders i això el portarà a explorar una nova dimensió de les seves capacitats. Després d'haver fallat el seu encanteri, quan intentava ajudar a Spider-Man (Tom Holland) amb la seva identitat secreta, ha de recórrer a una vella amiga, Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) per a esmenar el seu error.

Com mai abans, el famós embruixador de Marvel explorarà els foscos racons del multivers, on haurà de comptar amb nous i vells aliats si vol sobreviure a les perilloses realitats alternatives de l'univers i enfrontar-se a un nou misteriós enemic.

Horaris: 

Divendres 20 de maig: 19:15h
Dissabte 21 de maig: 17:45h
Diumenge 22 de maig: 16:30h
Dilluns 23 de maig: 20:30h

Downton Abbey. Una nueva era

Sinopsi

Tornada a la pantalla gran dels protagonistes de la coneguda sèrie de televisió que reuneix l’emblemàtic repartiment per embarcar-lo en un viatge al sud de França, on es revelarà el misteri de la vila acabada d'heretar per la comtessa vídua.

Horaris: 

Divendres 20 de maig: 17:00h
Dissabte 21 de maig: 20:00h
Diumenge 22 de maig: 21:00h
Dilluns 23 de maig: 18:15h

Alcarràs

Sinopsi

La pel·lícula narra la història de la família Solé que, després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra a Alcarràs, es reuneix per fer plegats la darrera collita.

En paraules de la directora: "Es tracta d'una història sobre la pertinença a una terra, a un lloc. Un drama sobre les tensions generacionals perpètues, la superació d'antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi".

Horaris: 

Divendres 20 de maig: 21:30h
Dissabte 21 de maig: 22:15h
Diumenge 22 de maig: 18:45h
Dilluns 23 de maig: 16:00h