Cine Alhambra
Cine Alhambra
c/ Calàbria, 13
08530 - La Garriga
  • 938 716 111
  • info@cinealhambra.com

Cartellera

El chico y la garza

Sinopsi

Pel·lícula d'animació dirigida per Hayao Miyazaki per a l'Studio Ghibli, que conta el relat d'un adolescent que, a través de diàlegs amb el seu oncle, reflexiona sobre com viure i comportar-se amb la resta de la societat, mentre planteja qüestions vitals com la pobresa i la discriminació.

Horaris: 

Divendres 12 de gener: 17:15h
Dissabte 13 de gener: 16:30h
Dilluns 15 de gener: 20:30h (VOS)

Anatomía de una caída

Sinopsi

La Sandra és una escriptora alemanya que viu amb el seu marit Samuel i el seu fill cec, Daniel, en un xalet enmig dels Alps francesos. 

Quan Samuel mor en misterioses circumstàncies, la investigació policial no pot determinar si es tracta d'un suïcidi o d'un homicidi i Sandra és arrestada i jutjada per assassinat.

El procés posa la seva tumultuosa relació i la seva ambigua personalitat en el punt de mira.

Horaris: 

Divendres 12 de gener: 19:30h
Dissabte 13 de gener: 18:45h (VOS)
Dilluns 15 de gener: 18:00h

El mestre que va prometre el mar

Sinopsi

Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut en la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna en la qual podria estar enterrat.

Durant la seva estada allí, coneixerà la història d'Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar als seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure la mar.

Horaris: 

Divendres 12 de gener: 22:00h
Dissabte 13 de gener: 21:30
Diumenge 14 de gener: 16:00h

E.T. el extraterrestre

Sinopsi

Un petit ésser d'un altre planeta es queda abandonat en la Terra quan la seva nau, en emprendre el retorn, s'oblida d'ell. Està completament sol i té por, però es farà amic d'un nen, que l'amaga a la seva casa. El petit i els seus germans intenten trobar la forma que el petit extraterrestre torni al seu planeta abans que el trobin els científics i la policia.

Horaris: 

Diumenge 14 de gener: 11:30h (Xocolatada + Pel·lícula)

VOS

Lo que el viento se llevó

Sinopsi

Geòrgia, 1861. Scarlett O'Hara és maca, capritxosa i creu que pot aconseguir a qualsevol noi de la seva ciutat, però el seu gran amor, Ashley està promès amb la seva cosina, la dolça Melania. Despechada, Scarlett decideix casar-se amb un altre, però la guerra canviarà totes les seves vides.

Després de quedar-se vídua, Scarlett s'instal·la a Atlanta al costat de la seva tia i Melania, esperant retrobar-se amb el seu estimat Ashley. En el seu camí es creuarà de nou amb Rhett Butler, un vividor que s'ha enamorat de la jove.

La projecció inclou un intermedi.

Horaris: 

Diumenge 14 de gener: 18:00h