Cine Alhambra
Cine Alhambra
c/ Calàbria, 13
08530 - La Garriga
  • 938 716 111
  • info@cinealhambra.com

Cartellera

King, mi pequeño rey

Sinopsi

La vida del protagonista de la pel·lícula és un petit lleó que ha estat arrabassat de les mans dels seus pares. Ara es troba perdut després de poder fugir dels traficants.

Quan corre per l'aeroport es troba amb Inés (Lou Lambrecht) i l'Alex (Léo Lorléac'h), dos germans de dotze i quinze anys respectivament. Aquests dos joves decideixen portar a King a casa seva, al continent africà, i faran tot el que sigui necessari perquè el petit cadell aconsegueixi els seus somnis.

Horaris: 

Dissabte 1 d’abril: 16:00h
Diumenge 2 d’abril: 16:30h
Dilluns 3 d’abril: 16:30h

VOS

Matria

Sinopsi

La Ramona és una dona que viu en un matrimoni infeliç i treballa en una fàbrica de conserves governada per una cap tirana. Davant aquesta situació i els desafiaments que li suposa aquesta rutina diària sense sentit, intenta refugiar-se en la relació que manté amb la seva filla i la seva neta.

Horaris: 

Divendres 31 de març: 19:00h
Dissabte 1 d’abril: 19:45h
Diumenge 2 d’abril: 18:15h
Dilluns 3 d’abril: 20:30h

The Quiet Girl

Sinopsi

La protagonista és una petita nena anomenada Cáit que mai ha tingut una vida senzilla. Ha nascut en una família completament disfuncional, en la qual ningú se centra en cuidar-la, per això, és una nena molt tímida i retreta.

Quan arriba l'estiu, la seva família l'envia a viure amb uns amics de la seva mare, que són una parella de mitjana edat, Seán i Eibhlín Cinnsealach, que la petita no coneix.

A poc a poc, l'afecte i les cures de la parella, farà que la nena començi a descobrir una nova manera de viure plena d'amor i mancat de secrets.

Horaris: 

Divendres 31 de març: 17:15h
Dissabte 1 d’abril: 21:30h
Diumenge 2 d’abril: 20:00h (VOS)

Almas en pena de Inisherin

Sinopsi

Ambientada en una illa de la costa oest d'Irlanda, la pel·lícula narra com dos amics de tota la vida, Pádraic i Colm, es troben en un atzucac quan, d'una manera abrupta, Colm posa fi a la seva amistat.

Un Pádraic atònit, amb l'ajuda de la seva germana Siobhán i del Dominic (un jove amb problemes), s'esforça per reconstruir la relació, negant-se a acceptar les negatives del seu amic de sempre. 

Horaris: 

Divendres 31 de març: 20:45h
Dissabte 1 d’abril: 17:45h (VOS)

As bestas

Sinopsi

Antoine i Olga són una parella francesa que es va instal·lar fa temps en un llogaret de l'interior de Galícia. Allà porten una vida tranquil·la, encara que la seva convivència amb els vilatans no és tan idíl·lica com voldrien. Un conflicte amb els seus veïns, els germans Anta, farà que la tensió creixi al llogaret fins a assolir un punt de no retorn.

Horaris: 

Dilluns 3 d’abril: 18:15h