Anna Cabeza
,
28/05/2014
Activa't

Instagramejant per Montblanc

Dissabte 31 de maig s'organitza la primera trobada pels amants de la fotografia feta des del telèfon mòbil

Foto: 

@MontblancMedieval

Mòbil amb la bateria plena? Amb espai suficient per emmagatzemar una bona colla d'imatges? 3G o 4G en ple rendiment? Aplicació d'Instagram baixada? Ganes de passar una bona estona tot passejant per Montblanc? Doncs ja ho tens tot per passar una tarda diferent.

Els ‘instagramers’ arriben a la Conca de Barberà. Montblanc celebra aquest dissabte a la tarda la primera trobada al territori dels apassionats a la fotografia 2.0, feta a peu de carrer i amb els telèfons mòbils d’última generació.

La cita és la primera d’aquestes característiques a la Conca, que ja ha acollit varis concursos de fotografia mòbil a la comarca en ocasions especials, com Nadal o Sant Jordi. Neix sota el nom d'Instameet_Montblanc.

Els ‘igers’ es trobaran a la plaça de Sant Francesc, a les 16:30h i durant dues hores podran fer fotos de qualsevol temàtica per Montblanc, un municipi que ja de per sí és ple de racons amb encant. A més, per aquesta ocasió, s’obriran alguns espais, com l’antic hospital de Santa Magdalena, les torres visitables de la muralla, el pas de ronda o alguns museus de la vila medieval.

A la cita només cal portar el mòbil amb la bateria al 100% i recordar els hashtags de la jornada, que seran #montblancmedieval i #instameet_montblanc. Entre tots els assistents es sortejaran inscripcions per l'Instameetllademar del pròxim 8 de juny.

--

Dissabte 31 de maig a les 16:30h.
Església de Sant Francesc de Montblanc

També et pot interessar