Menjar i beure
,
2016
Dissabte 20 de febrer, tot el dia
Bar Campus
Reus

20 anys del Bar Campus

El Bar Campus compleix 20 anys el 23F i ho celebraran col·lectivament el dissabte 20 de febrer, al local i al carrer, a partir de  de les 12h del migdia:
 
A partir de les 12.30h: TGNswing. L'associació sense ànim de lucre formada per un grup d’amants del lindy hop es dedica a la promoció del swing a la demarcació de Tarragona. En definitiva, ballen!!!
 
A les 14h sessió musical amb Domson Chiquibraun.Un recorregut per músiques com balkan, gipsy, klezmer, afro, àrab, swing, funk,...
 
A partir de les 17.30h. sessió musical amb Reus Reggae Rockers.
 
A partir de les 18h. taller de hula hop amb Gisela de Foc.
 
A partir de les 19.30h. poesia i música amb Marlenne Feeley, Carles Barriach, Jordi Martí, Ariel Santamaria, Pirata el del Gorro, Fetitxe 13, Mass is Like, Juantxo Skalari, El Toubab,...
 
A partir de la mitjanit, actuació de DJ Pantoja. Un aniversari més del Campus amb el seu show que sempre ens sorprèn. Dj Pantoja, Dj Paquirri i Amy Güainjaus, junts formen "El show de Dj Pantoja", un elenc de personatges excèntrics, creatius i disbauxats, que perden la poca vergonya que tenen quan actuen. Capaços de dir veritats rotundes i rucades com a pianos, interpretant un seguit de versions de temes coneguts i cançons pròpies, aconseguiran que la vetllada sigui inoblidable. 
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1