Menjar i beure
,
2016
Del 3 al 5 de juny
Plaça de la Llibertat
Reus

8a Reus Viu el Vi

Del 3 al 5 de juny la Reus Viu el Vi tornarà a descobrir-vos els millors cellers de les Denominacions d'Origen de l'àmbit territorial de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus (DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta) . Un certamen que enguany arriba a la vuitena edició amb voluntat de consolidar-se com el gran aparador dels cellers de casa nostra, ajudant a posicionar i prestigiar els magnífics vins que s’elaboren al territori.
 
La Reus Viu el Vi manté, per tercer any consecutiu, el seu caràcter internacional amb dos cellers francesos convidats. I també, en el marc de relació cordial amb la resta de DO catalanes, la invitació a un celler del país.
 
Preus:
 
Pack Reus Viu el Vi: 13 euros (Copa + catàleg + portacopa + 5 tastos + el barret de la fira)
Pack gastronòmic: 1 vinxet = 2'5 euros / 5 vinxets = 12 euros.
 
Ostrada solidària
 
Dissabte, de 12 a 14:30 h
 
Vine a degustar l’autèntica ostra rissada del Delta i col·labora amb l’Associació esportiva Jordi Pitarque Ceprià dedicada a lluitar per solucionar els problemes cardiovasculars que afecten als esportistes professionals i que poden arribar a provocar "morts sobtades". Amb aquest objectiu, l'Associació realitza diverses activitats amb tres eixos bàsics: l’esport, els infants i el cor. Els seus voluntaris gestionaran l’àrea infantil de la fira. L’entitat porta el nom del jugador del CF Reus Deportiu Jordi Pitaque que va morir l’any 2010 després de patir diverses aturades cardiorespiratòries. A més comprant a la fira dissabte al matí podràs participar en el sorteig d’una experiència enoturística que no oblidaràs mai.
 

Pack Ostrada: 5 euros (degustació d'ostres + copa + catàleg + portacopa + 1 tast de vi + el barret de la fira)
Pack Ostrada + Tastos de Vi: 13 euros (degustació d'ostres + copa + catàleg + portacopa + 5 tastos de vi + el barret de la fira)

 
  • imatge de control 1per1