Espectacles
,
2017
Diumenge 19 de novembre, 19h
Convent de les Arts
Alcover

Big Bounce / Site Specific

El col·lectiu Big Bouncers proposa un treball centrat en la relació entre el moviment, la paraula i l’espai, en aquest cas, el Convent de les Arts d’Alcover. L’especificitat que ofereix cada espai on es presenta el treball, serveix com a detonant per a desplegar un imaginari sobre el qual es construeix una composició específica donant com a resultat una peça única.

L'investigació gira al voltant del Convent de les Arts i, més concretament, al voltant dels seus orígens. S’indaga en la seva història, la seva transformació, els seus usos diversos, les persones que l’han habitat, la seva funció dins la comunitat, la seva influència en l’entorn en què es troba i viceversa, en anècdotes i memòries personals, esdeveniments destacats, etc. De tot el material sorgit de la investigació prèvia, se’n fa una recopilació documental que serveix de material base per a desplegar el joc creatiu i és la font d’inspiració per la composició, posant en funcionament les eines per a la creació i el treball escènic.

‘Big Bounce / Site Specific’ és un treball que s’emmarca en la proposta ‘Fem Dansa’ del Pla Integral de la Dansa impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

Preu: 

9€ | 6€ amb el carnet del Convent de les Arts

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1