Fires i festes
,
2017
Dissabte 2 de desembre, 22h
Teatre Bartrina
Reus

Festivitas Bestiarum, 4a Nit del Bestiari Festiu

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya, convoca la quarta Nit del Bestiari Festiu i Popular 2017 a Reus, enguany Capital de la Cultura Catalana, en una vetllada que presentarà l’actor Quim Masferrer.

Per la seva ubicació en el calendari anual el Festivitas Bestiarium esdevé la gran festa de cloenda de la temporada d’actuacions del Bestiari Festiu d’arreu del país. Balls, actuacions i cercaviles es barregen en un acte que també vol acostar el col·lectiu a la societat premiant les millors iniciatives, personatges públics o entitats que destaquen en el foment de la cultura popular i tradicional.

El col·lectiu s’obre a la ciutadania i a les institucions gràcies als Premis Best, i a banda de premiar les millors iniciatives impulsades per les entitats federades, es lliuraran reconeixements a la societat, personatge públic, institucions, empreses o associacions que s’hagin destacat en el foment dels valors de la cultura popular i tradicional.

En aquesta ocasió, l’escriptora i periodista Empar Moliner serà nomenada Ambaixadora del Bestiari Festiu 2018 durant el Festivitas Bestiarum, prenent el relleu a Tomàs Molina, Ambaixador del Bestiari Festiu 2017.

Premis BEST

Els premis BEST tenen una doble connotació: d’una banda, representa al col·lectiu del Bestiari Festiu, ja que representa una part de la paraula “Bestiari” i del logotip de l’Agrupació. De l’altra banda, representa al mot en anglès best (millor), com a reconeixement a les millors iniciatives, entitats, empreses i institucions que envolten al col·lectiu.

La figureta-guardó està elaborada per l’artista Jordi Grau al seu taller Drac Petit de Terrassa. L’artista està especialitzat en l’elaboració d’escultures i imatgeria popular i festiva des de fa més de 30 anys.

Preu: 

Podeu sol·licitar les vostres invitacions de manera GRATUÏTA per assistir a l'acte en aquest enllaç

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1