Arts
,
2018
Del 9 de febrer al 2 de març
Centre de Lectura
Reus

Exposició 'Street publicity' de Ramon Cornadó

En el marc del Cicle d'Hivern d'Art Contemporani, exposició fotogràfica 'Street publicity' de Ramon Cornadó, que neix amb la intenció de reflexionar sobre la relació, conscient o inconscient, que mantenim amb els reclams publicitaris en el nostre deambular diari pels carrers de la ciutat.
 

Inauguració: 

Divendres 9 de febrer, a les 20h

Sinopsi: 

La visió a través de la càmera, captant el que succeeix als carrers de la ciutat, ens permet veure'ns i ubicar-nos d'una manera més conscient en la forma que tenim d'interactuar amb el nostre entorn habitual. Aquesta visió és la que ens possibilita saber on som i com ens relacionem amb el nostre entorn habitual. Al cap i a la fi, només l'acte conscient ens permet conèixer una mica de nosaltres i del nostre tipus de relació món enfora.

Independentment d'aquest substrat de fons que hi ha a totes les imatges, ens podem trobar a un nivell més singular fotografies en què els protagonistes de l'escena es mimetitzen amb el reclam publicitari de fons. En altres, la publicitat esdevé un tòtem que ens indueix a la veneració. També hi ha fotografies on l'ésser humà es redueix a la insignificança davant de la contundència i magnitud de l'escena publicitària, o on aquesta contradiu de manera radical el que el transeünt expressa amb el seu cos i postura.
Alhora, trobem esdeveniments en què tenim la sensació que tot el que apareix a l'escenari conflueix d'una forma orquestrada.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1